Door Bouke Weening

Bouke Weening #2 stelt zich voor

In 2008 kwamen wij als pasgetrouwd stel naar het mooie Assen. Inmiddels zijn wij gezegend met twee fantastische zonen (Siem (3) & Wout (0)) en wonen wij nog steeds met veel plezier in Kloosterveen. In mijn dagelijks leven werk ik bij een groot internetbureau in Groningen.

 

Zo’n 4 jaar geleden kwam Harmke Vlieg naar mij toe met de vraag of ik voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 de campagne wilde gaan leiden. Het spreekt voor zich dat ik hier positief op heb geantwoord op één voorwaarde: dat ik ook bij de fractie zou mogen aanschuiven om zo op de hoogte te blijven van wat er speelde rond de verkiezingen.
Vanaf dat moment schuif ik aan bij elke fractievergadering en ben ik als plaatsvervangend raadslid ook bij de raadsvergaderingen aanwezig. De afgelopen 3,5 jaar heb ik als steunfractie- en plaatsvervangend raadslid mogen ‘meedraaien’ in het politieke veld. Dit zijn zeer leerzame jaren geweest waar ik ook met veel plezier op terugkijk. Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereidingen van de aankomende verkiezingen en ook deze keer mag ik als campagneleider fungeren. 

 

Op dit moment zijn we bezig de lijnen uit te zetten voor de aankomende verkiezingen. We hebben gekozen voor de slogan: ‘Kies voor de ander’. Voor een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien en zichzelf kunnen ontwikkelen, een overheid die ondersteunt en daar waar nodig is helpt. Hier geef ik graag, samen met de (nieuwe) fractie, handen en voeten aan. Het is voor mij een voorrecht om mijn gaven in te mogen zetten voor Assen en voor de samenleving. Wat een rijkdom dat we in een vrij land politiek mogen bedrijven geïnspireerd op Gods woord.

 

Bouke Weening
Raadslid

Gerelateerde blogs

Gerelateerde standpunten