Door

Campagne Tweede Kamerverkiezingen 2021 van start

Het is je misschien ontgaan maar afgelopen zaterdag (5 september) was de aftrap van de Tweede Kamerverkiezingen 2021! Onder de noemer The Impact Factory is de campagne van start gegaan. De eerste lichting betrokken ChristenUnie ‘campaigners’ volgde - online - diverse workshops. Variërend van wat je als campagneleider moet weten en bereiken van migranten(kerken) tot wat je moet weten over (lokale) media en het organiseren van aansprekende campagne-activiteiten. Ben je lid en wil je alsnog deelnemen? Check dan de mogelijkheden voor een online-workshop komende woensdag- of donderdagavond (9 of 10 september) via  deze link. We hopen dat dit de start mag zijn van een energieke campagne in aanloop naar de TK Verkiezingen op 17 maart 2021.

Met deze start kijken we vanuit ChristenUnie Assen ook nog verder vooruit, naar de Gemeenteraadsverkiezingen. We werken aan een Permanent Campagneplan en vanuit het bestuur worden achter de schermen al de eerste voorbereidingen getroffen. Dingen waar de komende tijd over nagedacht zal worden? Denk aan het oriënteren op de kandidatenlijst, de samenstelling van bijvoorbeeld een Programmacommissie en een Campagnecommissie, input voor het lokale verkiezingsprogramma. Heb je ideeën? Wil je meedoen? Laat het weten! Mail naar bestuur@christenunie.assen.nl of spreek bestuurs- of fractieleden aan.

Tot slot nog een reminder: ChristenUnie Assen heeft nog een openstaande vacature voor een Communicatiemedewerker waarop gereageerd kan worden tot 15 september as. …

Gerelateerde blogs

Gerelateerde standpunten