Door Lian Heijs - Eisses

Lian Heijs-Eisses #4 stelt zich voor

Lian Heijs – Eisses (42 jaar)

Getrouwd met Reinier. Moeder van drie kinderen, van nu 10, 12 en 15 jaar. Geboren en (bijna geheel) getogen in Assen. Lid van Baptisten Gemeente De Ark.

Mijn drijfveer in het leven is om Jezus te volgen en Zijn liefde zichtbaar te maken. Ik heb een groot hart voor mens en maatschappij. Mijn werkervaring ligt dan ook op dat snijvlak: na mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik gewerkt bij Justitie, in gedwongen (jeugd)hulpverlening en bij Veilig Thuis Drenthe (voormalig AMK & Steunpunt Huiselijk Geweld). Momenteel werk ik als coördinator Home-Start, een programma voor opvoedondersteuning met vrijwilligers. Ik was een aantal jaren bestuurslid van ChristenUnie Assen en verzorg tweemaal per jaar de (eind)redactie van Unieuws. Met enthousiasme wil ik mijn kennis en ervaring inzetten voor inwoners van Assen.

Ik ben laagdrempelig in contact, duidelijk in mijn taal en gericht op resultaten. Ik zie ernaar uit me vast te bijten in Asser dossiers en vind het belangrijk om met mensen te spreken die direct betrokken zijn bij een thema of onderwerp. Ieder mens heeft een eigen verhaal, waardevolle ervaringen en mogelijkheden om iets bij te dragen. Weet u, weet jij waardoor Assen een fijnere stad wordt om te wonen, te werken, te leven? Laat het weten!

Samenleven doe je niet alleen. En in de gemeenteraad zit je niet voor jezelf. Graag vertegenwoordig ik een brede achterban. Van mensen die iets signaleren. Die durven vragen. Mensen die iets te zeggen of te geven hebben. Van mensen die een stem willen geven, ook aan de ander.

Lian Heijs - Eisses
Raadslid